Проблема доріг у Волинській області є досить актуальною. Неодноразово водії та навіть новопризначений очільник Волині Олександр Савченко скаржились на проблемні ділянки доріг, за станом яких повинен стежити головний "дорожник" області Іван Мирка.

Читайте також: Голова департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА осоромився і може втратити посаду

Водії повідомили Під Прицілом, що на автодорозі сполученням Ковель-Луцьк помітили автомобіль дорожньої служби зі специфічним резервуаром, який призначений для підігріву смоли.

Зазначають, що транспортний засіб повернув до села Свидники, де вже декілька днів проводили ремонт дороги. Схоже, що вкотре ремонт дороги буде здійснений з порушенням технології, у несприятливі погодні умови.

Для чого викидати гроші внікуди, витрачаючи їх на матеріали та роботи, які в результаті не принесуть абсолютно ніякого результату? Ремонт доріг з порушенням технології – це ще гірше, ніж його відсутність взагалі. Адже це марна розтрата бюджетних коштів. 

Керівництво Волині безперечно має покарати винного за непрофесійний підхід до роботи і нанасення збитків бюджету області.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter