Журналіста видання "Волинь24" Сергія Шаповала та оператора "12 каналу" Романа Харченка побили на Тернопільщині, куди вони прибули для журналістського розслідування.

Читайте також: Як і навіщо знімали фільм про Ігоря Єремеєва

Працівники ЗМІ мали на меті висвітлити нелегальний, на їхню думку, продаж дизельного пального на підприємстві "Агродружба", яке розташоваене у Теребовлянському районі. Однак їхній роботі перешкодили невідомі, які спочатку побили волинських журналістів, а потім впродовж певного часу насильно утримували у приміщенні, інформує Волинь24.

Читайте також: Луцька журналістка поплатилась за спробу присоромити Ігоря Поліщука через безглузду образу

Наразі невідомо, чи винні самі журналісти, які необачно порушили межі дозволеного законом, чи мало місце перешкоджання журналістській діяльності зі сторони людей, які застосували до них фізичну силу.

В результаті інциденту у Сергія Шаповала розсічена щока, а Роман Харченко дістав кілька ударів по голові своєю ж камерою і, як наслідок, струс головного мозку. Техніка зазнала серйозних пошкоджень.

Поліція вже розпочала розслідування неприємного випадку.

Сподіваємось, правоохоронці не залишать безкарно перешкоджання журналістській діяльності і нанесення тілесних пошкоджень та матеріальних збитків працівникам ЗМІ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter