Вчора, 10 травня в Луцьку, працівники однієї з приватних служб охорони, повідомили, що у продуктовому магазині на вулиці Федорова, 33-річний чоловік викрав дві пляшки слабоалкогольних напоїв, при цьому перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, одну з яких випив прямо в магазині не заплативши за неї.

Читайте також: На Волині серійного злодія спіймали "на гарячому" (фото)

В той же день, близько 16:00, патрульні поліцейські отримують виклик про крадіжку на проспекті Відродження. Тут працівники охорони супермаркету помітили, як 20-річний хлопець намагався викрасти з магазину два шоколадні батончики, інформує Патрульна поліція Волині.

Сьогодні, близько 12:00, на проспекті Президента Грушевського, адміністратор супермаркету повідомив, що двоє неповнолітніх хлопців здійснили крадіжку сосисок. Патрульні поліцейські прибувши на місце події, встановили, що 17-річний та 18-річний юнаки, уже неодноразово вчиняли аналогічні діяння.

Читайте також: На Волині поліція розшукує 51-річного злочинця (фото)

На тій же вулиці, близько 16:00, заступник керівника магазину, повідомляє, що невідома особа чоловічої статі, розбиває пляшку алкогольного напою, а іншу намагається викрасти з магазину. Прибувши на місце події, інспектори виявили 53-річного чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння.

Охоронці правопорядку зафіксували дані факти належним чином.

Всі матеріали будуть передані до суду для прийняття рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook