Якщо ви у відчаї і не знаєте, що робити телефонуйте до екстрасенсів. Саме так вирішили вчинити волинські правоохоронці. Нова реформа поліції просто вражає нестандартними підходами до роботи. Таким новатораствам, певне, позаздрили правоохоронці найпрогресивніших країн, адже волинські поліцейські далеко не перші в Україні, хто звернувся до екстрасенсів з проханням допомогти їм розслідувати злочин.

Читайте також: Екстрасенси на селі: що розслідували ясновидці на Волині

У селі Рудка  Козинська  Рожищенського району  сталося вбивство. Невідомий чи невідомі зарізали дідуся і його онуку – матір одиначку. І попри те, що цей страшний злочин трапився доволі давно, він досі не розкритий. Поліція не знайшла винних і, схоже, втратила останню надію розкрити убивство. Тому, певно, Головне управління Національної поліції у Волинській області і звернулося за допомогою до ворожок.

Сьогодні сюди посходилися чи не усі селяни, бо ж приїхали екстрасенси. Будуть розслідувати убивство. Разом з селянами на шоу прибули і правоохоронці. Екстрасенси обдивляються хату, шафи. Привезли з собою всі атрибути, які потрібні для того, щоб розкривати злочини, а правоохоронці активно беруть участь у містичних ритуалах.

Ворожки на камеру розповідають деталі справи. Оце так екстрасенси, напевне подумаєте ви, але усе значно простіше аніж вам може здатися.

Ось у чому секрет – правоохоронці надали екстрасенсам матеріали досудового слідства. Взагалі за розголошення таких даних передбачена кримінальна відповідальність. Але, що не зробиш для того аби розкрити злочин. І матеріали розголосиш і екстрасенсів викличеш.

Читайте також: "Все бутафорія": творці розповіли усю правду про українську "Битву екстрасенсів" (відео)

Ну все – тепер слід чекати результатів. Після такого розслідування якось задумуєшся: якщо в екстрасенсів краще виходить розслідувати справи аніж в правоохоронців, то може варто призначити начальником поліції ворожку чи відправити на спецкурси головного поліцейського області Петра Шпигу, щоб він теж освоїв містичні ритуали? Дивись і показники розкриття злочинів підуть угору.  

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook