Сотні школярів Луцька та Волинської області на початку навчального року отримали приємні сюрпризи – путівки до Буковелю. Такі нагороди потрапили до рук талановитих дітей, які успішно виступили на обласних та всеукраїнських олімпіадах. Це стало можливим завдяки одному з проектів Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", спрямованому на підтримку творчої, обдарованої молоді Волині.

Читайте також: У Луцьку вперше прозвучав довгоочікуваний дзвінок для ліцею №27

Зокрема, путівки в Артек-Буковель від депутата Волинської обласної ради Михайла Імберовського отримали школярі Любохинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. у Старовижівському районі Сніжана Кравець і Василь Дячук.

Читайте також: На Волині відкрили сучасний спорткомплекс (Фото)

"За їхню працю Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" дає змогу відпочити у Буковелі разом з такими ж успішними та цілеспрямованими однолітками. Це має стати стимулом для усіх інших і поштовхом до нових здобутків", – відзначив Імберовський.

Чимало путівок до одного з найкращих курортів України отримали учні з Ковеля та Ковельського району. 

Загалом у Ковелі можливість відвідати Буковель отримали аж 34 призери олімпіад різного рівня. У Ковельському районі путівки отримали 8 талановитих школярів.

У Луцьку путівку до табору "Артек-Буковель" особисто від Олександра Шевченка отримав рекордсмен з жонглювання м'ячем Олександр Омельчук зі школи №19. Більше того, такі омріяні путівки дістались і всім його однокласникам.

Тож поряд із святом першого дзвоника сотні маленьких волинян отримали приємний сюрприз від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" у вигляді сертифікату на поїздку до туристичної перлини Карпат - Буковелю.

Серед щасливчиків, які уже незабаром помандрують туди чимала кількість школярів із Володимир-Волинського, Нововолинська, Підгайцівського НВК, Княгининівського НВК із поглибленим вивчення іноземних мов та учнів Заборольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Саме за високі осягнення у навчанні вони здобули можливість здійснити подорож до табору "Артек-Буковель".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter