8 липня на території летовища поблизу Луцька військовослужбовці 204-ої Севастопольської бригади тактичної авіації вичерпували воду з калюж пляшками та віниками. Світлини робіт опублікував 24 канал.

Читайте також: "В Україні немає другої хвилі коронавірусу", – Зеленський під час робочого візиту на Волині

Як пишуть у виданні, калюжі на території летовища ліквідовували у рамках підготовки до візиту президента. У бригаді це заперечують, інформує Суспільне. Волинь.

Як розповів старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення Андрій Тюренков, прибирання на території летовища таким методом відбувається постійно. Напередодні військові готувалися до ремонту дороги.

"Їх необхідно було осушити перед тим як їх засипати, щоб не утрамбовувати в воді той асфальт. Тому своїми силами військовослужбовці військової частини провели цю роботу", – розповів Андрій Тюренков.

"Ми проводимо постійно прибирання на території частини. Президент тут взагалі ні до чого", – кажуть військові.

Зі слів старшого офіцера, калюжі на території летовища прибрали за півгодини. Задіяні були контрактники та усі хто був вільний у частині.

Читайте також: Президент зробив важливу заяву про дистанційне навчання під час візиту на Волинь

Нагадаємо, сьогодні, 9 липня на Волині з робочим візитом перебуває президент України Володимир Зеленський. Гарант відвідав будівництва дороги та дитсадка у селі Крупа Луцького району. До військової частини президент не завітав.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook