Волинській журналістці з Нововолинська Наталії Камишниковій місцеві бандити погрожують розправою. Обіцяють вбити, якщо не мовчатиме.

Читайте також: Жорстоко побили та погрожували фізичною розправою: на Волині митники напали на журналістів, які виконували завдання (відео)

Про це вона написала на своєму інтернет-виданні "Радар".

Нагадаємо, уночі 1 травня невідомі підпалили помешкання Наталії Камишникової Вона стверджує, що це помста за один із її матеріалів (Наталія Камишникова неодноразово писала про нововолинських бандитів та їхні хитрі схеми).

Журналістка розповіла, що 8 травня до її знайомої на центральному ринку Нововолинська підійшла жінка років під тридцять – фарбована, в окулярах. Міцно взяла її за руку і сказала: "Передай Камишниковій, що це було лише перше попередження. Ми її вб’ємо, хай готує собі гроб". 

Пригрозили розправою і її дитині.

Наталія Камишникова звертається до поліції з проханням взяти справу на контроль. За її словами, поліція ніяк не реагує на ситуацію. Зокрема, жінка розповідає, що анонімні погрози їй надходили раніше, а поліція не хотіла розслідувати. Потім бандити розбили вікно у її будинку і намагались підпалити хату.

Журналістка стверджує, що бандити у Нововолинську почуваються безкарними.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook