Відомого на Волині аграрника Степана Москвича затримали та відправили до столиці. За однією з версій затримання ніби то проводили співробітники Національного антикорупційного бюро. Після 9 ранку до будинку відомого на Волині аграрія Степана Москвича завітали правоохоронці. Про це стало відомо з власних джерел. Чоловіка, як стверджує його адвокат Сергій Сафулько запросили у Київ на допит, з приводу якої справи правник не розповів. Про це повідомляє ТРК Аверс.

Тим часом Степан Москвич у телефонному коментарі повідомив, що його взяли під арешт. Нагадаємо, Степан Москвич відомий конфліктом з народним депутатом Сергієм Мартиняком, обидва – власники аграрних бізнес-імперій. Кілька років тому сталися рейдерські розбірки поміж цими бізнесменами. Зокрема, компанія від підприємства Мартиняка приїхала збирати врожай на поля, які засіяв Москвич. Чий врожай, почали з’ясовувати на місці, кажуть що серед поля навіть хтось стріляв в бік комбайна. З приводу цих подій відкрите кримінальне провадження і тривають судові тяганини. Та попри те, що справа тягнеться роками, суд досі не поставив у їй крапки.

Жару у вогонь нещодавно підкинув і голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський, який оприлюднив матеріали цього досудового розслідування на весь світ. У зв’язку з цим сторона захисту Степана Москвича оголосила відвід суддям міськрайонного суду. З телефонної розмови зі Степаном Москвичем можна зробити висновки: затримали чоловіка саме з приводу цієї справи, ось тільки незрозуміло, чому саме київські правоохоронці, а не місцеві.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook