Волинський активіст та депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер закликає усіх небайдужих людей зупинити будівництво норкової ферми у селі Підгірне Рожищенського району.

Читайте також: Екс-очільниця КП "Ласка" Дана Новарчук звозить до Луцька бродячих собак з інших міст

Про це він написав на своїй сторінці на Facebook.

"Друзі, нещодавно дізнався із ЗМІ, що у селі Підгірне Рожищенського району Волинської області, спільне українсько-голландське підприємство "Гірсам" має намір збудувати хутряну звіроферму потужністю 9,8 тисяч умовної самки норки", – йдеться у дописі.

Володимир Кучер пише, що Європейський союз заборонив хутрові ферми, тому що таке виробництво не тільки антигуманне, але й несе шкоду екології і людям. 

Читайте також: Екс-директор КП "Ласка" Дана Новарчук "засвітилась" у гучному скандалі (відео)

"На жаль, наші чиновники з ОДА, не бачать нічого погано в розведенні і вбивстві заради шуб нещасних тварин. Та й на людей їм наплювати – Волинь не Євросоюз, можна робити помийну яму", – обурюється автор допису.

Також активіст закликав усіх небайдужих громадян, екологів та жителів села Підгірне  спільно зупинити будівництво "варварської, антигуманної та екологічно-небезпечної звіроферми!"

"Прошу максимальний репост і підтримку, зі своєї сторони, як депутат Волинської обласної ради і як громадянин, готовий усіма законними методами протидіяти кривавому бізнесу", – підсумовує Володимир Кучер.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter