Скандально відомий депутат Луцької міської ради та керівник "Народного контролю" Павло Данильчук задекларував своє нажите за 2017 рік майно.

У річній декларації за 2017 рік "горе-революціонер" Павло Данильчук вказує, що має у спільній власності з дружиною Анною Данильчук квартиру площею 65,8 кв. м. у Луцьку. Ще однією квартирою площею 74,8 кв. м. у Луцьку володіє його дружина, передає Інформаційне агенство "Волинські новини".

Читайте також: Дармоїд і туніядець: як у мережі відгукнулися про керівника "Народного контролю" на Волині

Проте, депутат не задекларував жодної земельної ділянки та автомобіля.

Як стало відомо, заробітна плата Павла Данильчука в ГО "Громадський рух "Народний контроль" у 2017 році становила 98,938 тисячі гривень (для порівняння – у 2016 році – 7,081 тисячі).

Дружина депутата Анна Данильчук отримала 197,48 тисячі гривень зарплати за основним місцем роботи у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. 42,978 тисячі вона заробила в СНУ за сумісництвом, 11,042 тисячі тримала як проценти в ПАТ КБ "ПриватБанк", 17,937 тисячі – як проценти в "Ощадбанку", 317,109 тисячі отримала як спадщину в "Ощадбанку", 22 тисячі – як спадщину в "ПриватБанку".

Павло Данильчук декларує готівкові кошти у сумі 20 тисяч гривень та 6 тисяч доларів США. Його дружина зберігає на рахунку в "ПриватБанку" 100 тисяч гривень, а також 8 тисяч доларів США, на рахунку в "Ощадбанку" – 250,6 тисячі.

Разом з тим, депутат вказав у декларації, що є членом ГО "Вільні люди Волинь".

Нагадаємо, що "борець за правду", який офіційно заявляв, що живе на 8 тисяч грн в рік, влаштував виставу одного актора на сесії Луцькради наприкінці лютого 2018 року. Він агресивно і зневажливо  поводився по відношенню до колег, намагався зірвати голосування, гучно увімкнувши музику на колонці, яку приніс до зали.

Також, Павло Данильчук вимагав від забудовників кругленьку суму, аби не перешкоджати будівництву. Проте, на рахунку цього суспільного паразита є ще чимало усім відомих "добрих" справ, які він "провернув" на початку своєї політичної кар'єри.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter