Народний депутат Степан Івахів наголосив на проблемі ветсанзаводу у Ковелі на бюджетній комісії у Волинській облраді.

Читайте також: Депутат Луцькради публічно заявив про погрози від Степана Івахіва

"Бути тут – це і наш плюс, як депутатів. Я прошу, ветсанзавод у Ковелі має велику проблему – завод розташований в межах міста, а від нього лишилась тільки назва. Він не існує, обладнання нуль, але керівники вночі таємно навезли туди тисячі тон м'ясної продукції, яку переробити неможливо! Люди б'ють на сполох!

Було виділено 17 млн на цей завод і ми змогли вирішити проблему. Люди страждають від запаху. Але цього не досить! Потрібно зробити повну консервацію, щоб люди сказали що влада є, адже вони очікують вирішення проблеми, бо на місцевому рівні кажуть почекати!" – сказав Івахів.

Читайте також: Ковельчани вимагають відновити водопостачання, яке припинили минулого року через ветсанзавод

Відзначимо, що слова занепокоєння про ковельчан є голим самопіаром нардепа-олігарха. Степан Івахів абстрагувався від проблеми ветсанзаводу, який тривалий час дошкуляє його виборцям. Однак він так нічого і не зробив, аби завод був законсервований, а рештки тварин були безпечно утилізовані і не створювали загрози для ковельчан.

Наразі ж Степан Івахів закликає вирішити проблему свого округу і перекладає відповідальність на інших. Однак навряд нардеп особисто докладе максимум зусиль до вирішення гострої проблеми своїх виборців.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter