Уряд погодив для призначення головою Волинської ОДА колишнього першого заступника Луганської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича – людину, яка нічого спільного не має із Волинню. 

Читайте також: Стало відомо, хто може очолити Волинську ОДА (фото)

Таке рішення нового Уряду викликало хвилю невдоволення серед волинян. Зокрема депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів обурився через таке призначення і висловив своє обурення на сторінці у Facebook:

"Не пройшло і півроку від президентських виборів, як Волинь ощасливили. Присилають нового голову ОДА аж з Луганська. Невже волинська земля не зродила гідного очільника ОДА? Героїв УПА зродила, героїв російсько-української війни зродила, а нового очільника ОДА – ні", – йдеться у дописі.

Також депутат висловив припущення щодо такого рішення:

"А може це така "подяка" Волині, яка виступила проти приватизації землі та формули Штайнмаєра? Час покаже...", – підсумував посадовець.

Нагадаємо, на виїзному засіданні в Маріуполі Кабінет міністрів України схвалив призначення глави Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича – колишнього міліціонера з Луганщини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook