Люди завжди шукають позитивних емоцій і можливості гарно провести час. Саме для цього і створювались заклади із вивісками "Спорт Лото" та "Національна лотерея", які рясніють по всьому Луцьку. Ховаючись за, ніби-то, державною лотереєю – у кожному з них стоять ігрові автомати.

Читайте також: Лояльність до Президента в обмін на недоторканність: чому "гральний бізнес" Покровського досі процвітає

І от сьогодні в одного із працівників Волинської СБУ свято – він виграв 1 мільйон гривень в одному із таких закладів депутата міської ради Андрія Покровського.

Як розповів сам везунчик – це перший його похід до грального закладу депутата. За його словами, він уже давно знайомий з цією сферою бізнесу і колеги неодноразово повідомляли йому, що там можна непогано підзаробити, так би мовити до зарплати. Чоловік довго не наважувався піти та спробувати свої сили і не очікував, що спіймає удачу за хвіст і зірве такий куш, та ще й з першого разу.

"Я вирішив, що сьогодні вдалий день і мені повинно обов'язково пощастити, адже рано чи пізно потрібно починати, тому після важкого робочого дня вирушив до казино. Я поставив невелику суму і уже з першого разу зірвав джек-пот. Я не повірив своїм очам, вирішив, що це жарт. Спочатку пережив шок і розгубленість, не розумів, що робити далі. Потім, не приховую, святкував", – повідомив чоловік.

Читайте також: "Маленький олігарх" з Луцької міськради "кинув" іноземця на незавершену квартиру і гроші

Працівник СБУ поки не говорив близьким про свій виграш, але найближчим часом має намір повідомити їм радісну новину і завалити подарунками. А ще, він додав, що свідомий депутат повідомив йому, що він перший, хто виграв у його закладі таку суму.

І він щасливий, що про це дізнається оточення переможця і до нього частіше стануть ходити люди, які забажають "покращити" своє життя, а це, як не як, великий заробіток і для депутата Покровського, адже щаститиме далеко не всім. Тепер Андрію Володимировичу залишилось тільки розщедритись і віддати переможцю його виграш під спалахи телекамер.

Нагадаємо Вам, любі читачі, що сьогодні в Україні святкують 1 квітня – День сміху, а тому, вищезгадана інформація про такий виграш є нічим більше, як ЖАРТ! Посміхайтесь частіше!

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook