Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Волинянам, які вчинили напад на поліцейських, загрожує тюрма

понеділок, 23.09.19  16:11
Волинянам, які вчинили напад на поліцейських, загрожує тюрма

Чотирьом волинянам, які вчинили напад на патрульних, загрожує кримінальна відповідальність.

Читайте також: Погоня з сиренами та бійка з патрульними: біля Луцька декілька екіпажів поліції затримували п'яного водія (відео)

Про це повідомили у прес-службі поліції Волинської області.

23 вересня, слідчі  повідомили чотирьом жителям села Карпилівка Ківерцівського району про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу ) Кримінального кодексу України.

Найсуворіше покарання, яке передбачають ці статті становить позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що у середу, 11 вересня, група мешканців Ківерцівського району вчинили бійку із працівниками сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції.

Читайте також: На Волині неадекватний водій маршрутки напав на дівчину з залізною трубою (фото)

Встановлено, що правопорушники перебували в стані алкогольного сп’яніння та під час бійки зірвали із поліцейських бодікамери. Правоохоронці застосували вогнепальну зброю.

Внаслідок інциденту двоє поліцейських із тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні. 46-річний водій автомобіля "Fiat Scudo" та 24-річний мешканець села Карпилівка, госпіталізовані до лікарні із вогнепальними пораненнями.

У ході досудового розслідування буде встановлено всі обставини кримінального правопорушення, зокрема, причетність до його скоєння інших осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

  • U

    фікс

    23.09.2019 16:21:19

    карпиляки відкупляться, як завжди, і будуть далі "фестивалити". хіба це їхнє перше правопорушення? вся волинська мєнтура в них "під каблуком". через те і роблять шо хочуть і нічого не бояться.

  • U

    анна

    23.09.2019 16:22:16

    відкупляться

Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :