Оперативники викрили двох волинян на квартирній крадіжці у Рівному.

Читайте також: На Волині "заїжджі гастролери" зі зброєю напали на магазин

Про це інформує ГУНП у Волинській області.

Так, у середу, 4 березня, до правоохоронців звернувся 48-річний рівнянин. Чоловік повідомив, що невідомі особи обікрали його квартиру на вулиці Романа Шухевича.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисники проникли до помешкання, підібравши ключ. Із оселі невідомі викрали ноутбук, кросівки та 100 євро. За результатами огляду місця події вдалося встановити, що до квартири проникла лише одна особа.

Проведеними слідчими та розшуковими заходами працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 41-річний житель Ковеля. Коли його розшукали на автовокзалі, поруч знаходився іще один 31-річний чоловік. Обох затримали, коли ті саме поклали до камери схову крадені речі.

"41-річного чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, – повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. – Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у помешкання. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Причетність 31-річного жителя Ковеля до вчиненої крадіжки перевіряється".

Крадені речі вилучені та будуть направленні для проведення товарознавчої експертизи.

Читайте також: У Луцьку напали на чоловіка, побили, пограбували і намагались викрасти авто

Встановлено, що обоє чоловіків вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Тож поліцейські перевіряють на причетність їх до інших крадіжок, вчинених на території області та Рівного зокрема.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Двоє волинян попалися на квартирній крадіжці у Рівному. ФОТО. ВІДЕО

Двоє волинян попалися на квартирній крадіжці у Рівному. ФОТО. ВІДЕО
Двоє волинян попалися на квартирній крадіжці у Рівному. ФОТО. ВІДЕО

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook