Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 1 грудня близько 7:00 на 202 км автодороги Київ-Ковель.

Читайте також: У селі на Волині автомобіль збив пішохода (деталі)

Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Golf, 38-річний житель Волинської області, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням, пошкодив відбійник та з’їхав у кювет. За попередніми висновками, водій заснув за кермом, повідомляє поліція Житомирської області.

Унаслідок ДТП керманич автомобіля загинув на місці події. Пасажир транспортного засобу, 41-річний житель Волині, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Олевської райлікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Повідомили деталі смертельної аварії, що трапилась неподалік Луцька

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook