На Закарпатті поліція провела спецоперацію для затримання членів злочинного угруповання. Під час затримання чоловіки, що перебували в автомобілях, чинили збройний опір правоохоронцям.

Читайте також: На Волині розпочали боротьбу з незаконним пилорамним бізнесом

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції, спецпризначенці, співробітники Служби безпеки України, детективи ГУНП спільно з прокуратурою області провели спільну спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували  встановити контроль над регіоном. У результаті спецоперації затримано семеро осіб. Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Відтак у суботу, 8 лютого, у селі Нижніх Воротах затримали лідера та членів злочинного угрупування. 

За інформацією правоохоронців, учасники ОЗГ були озброєні, тому прийняли рішення про залучення до поліцейської операції спецпідрозділ КОРД та роту особливого призначення поліції області. Під час затримання особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події. Однак їх затримали. У результаті ніхто не постраждав.

Читайте також: Волинянка разом із бандою виготовляла та розповсюджувала наркотики

Варто зазначити, що лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі.
З місця події вилучено транспортні засоби та зброю. Наразі слідчо-оперативні дії тривають.

Після проведення відповідних процесуальних заходів буде вирішуватися питання про відкриття кримінального провадження та  повідомлення затриманим про підозру.

Крім того, стало відомо, що серед затриманих є волиняни. Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на пресслужбу поліції Закарпаття.

Читайте також: На підприємствах, які звинувачуються в обмілінні Світязя, проводять обшуки

Розповіли, що загалом затримали сімох осіб, троє з них – волиняни. Зокрема, двоє – лучани, один – з села Жидичин Ківерцівського району. Із затриманих семи осіб, двоє наразі перебувають у СІЗО. Це водії транспортних засобів. Ще з п'ятьма (пасажири цих автівок), працюють поліцейські, серед цих п'яти і є троє волинян.

Зауважимо, що на відео, оприлюдненому Нацполіцією, видно, що у одного із затриманих волинян було безтермінове посвідчення, видане на той час ще першим заступником голови Волинської обласної ради Олександром Пирожиком.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook