Волиняни вимагають відставки губернатора ОДА Юрія Погуляйка.

Читайте також: Скандальний голова Волинської ОДА віддав у користування майже 5 гектарів лісу

Відповідну ПЕТИЦІЮ зареєстрував на сайті Президента України Іван Лазорко.

"Тотальна відсутність комунікацій з депутатами, вульгарність та недовіра, яку робили два різних скликання депутатів ВолиньРади і новому все ж вдалось майже одноголосно проголосувати за відставку чинного ОДА.

Прошу всіх друзів, депутатів та представників ЗМІ поширити мою петицію та закликати волинян голосувати!

Я впевнений, що серед Вас патріотів області дуже багато) лише шляхом наказу президента – звільняється старий голова ОДА та призначається НОВИЙ! Я хочу за рахунок цього голосування донести президенту, що волиняни реально вірять у краще майбутнє для Волині!" – зазначає Лазорко.

"У грудні 2020 року, більшість депутатів Волинської обласної ради висловили недовіру чинному голові ОДА Юрію Погуляйку. Відповідно до законодавства Володимир Зеленський зобов’язаний взяти до уваги факт недовіри та призначити нового очільника обласної адміністрації.

Читайте також: Скільки за місяць заробив скандальний голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко

Юрій Погуляйко є непрофесійним, хамовитим та абсолютно некомпетентним керівником, який не зумів налагодити відносини із депутатським корпусом двох скликань та гальмує економічний розвиток Волинського регіону.

Він привселюдно зганьбив себе викрикуючи образи у бік депутатів під час сесії обласної ради та практично не з’являвся на робочому місці впродовж року обіймаючи дану посаду!

Враховуючи ситуацію із локдауном, економічними та соціальними проблемами в області, дуже важливо, щоб Волинь мала гідного представника президентської вертикалі в області", – йдеться у петиції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook