Жителі багатоповерхового житлового будинку по вул. Гагаріна, 1 міста Володимир-Волинський скаржились на "зелену" воду з системи холодного водопостачання. Про це повідомляє "Володимир-Волинськтеплоенерго" у мережі.

Читтайте також: Зеленський призначив трьох керівників РДА на Волині

Така ситуація склалась через мешканця даного будинку, котрий самовільно втрутився у внутрішньобудинкову систем централізованого опалення.

У квартирі несанкціоновано використувавали воду, яка знаходиться в системі опалення для миття посуду та побутових потреб. Це і призвело до змішування технічної води з холодною водою у цілому будинку.

Втручання було здійснено шляхом вварювання метлевої труби в загальнобудинкову систему опалення. Спосіб втручання сприяв змішуванню технічної води (підфарбована певними реагентами, що надають "зелений" колір) з питним холодним водопостачанням.

Читайте також: Лучани можуть оплатити послуги водопостачання і водовідведення онлайн

Дане втручання і споживання такої води, може привести до непердбачуванних наслідків, а саме: розладу шлунково-кишечної тракту, отруєння.

Також подібну ситуацію було виявлено у будинку по вулиці Олега Ольжича, 2.

Наголошуємо, якщо і надалі триватиме самовільне втручання в систему опалення, то КП "Володимир-Волинськтеплоенерго" буде вимушене відключити будинок від опалення.

КП "Володимир-Волинськтеплоенерго" зазначає, що не несе відповідальності за те, що мешканці будинків самовільно втручаються у внутрішньобудинкову системи.

З метою якісного надання послуги теплопостачання просимо ОСББ, ЖБК та Управляючу житлову компанію звернути увагу, на стан внутрішньобудинкову систему опалення та гарячого водопостачання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook