На Ковельщині водій Audi навмисно двічі переїхав собаку. У мережі вже встановили особу волинянина, який відзначився цим звірством.

Читайте також: П'ятьох волинян судитимуть за вбивство двох лосів у заповіднику (фото)

"ОСЬ ВІН, ВОДІЙ, ЩО НАВМИСНО ДВІЧІ ПЕРЕЇХАВ СОБАКУ!

Перший день весни, Волинь сколихнуло відео, на якому водій навмисно, двічі(!!!) периїздить собаку, отож зустрічайте "героїв": ЮХИМЧУК СТАНІСЛАВ, 1994 р.н. та В’ЮН НАТАЛІЯ, 2002 р.н. 

Юхимчук С, водій, який був притягнутий до адмін відповідальності за водіння у нетверезому стані, та сплативши штраф у розмірі 10000 грн, у грудні минулого року, після річної перерви, знову отримав водійське посвідчення.

Та юна особа, В’юн Н., яка доречі є ученицею 11 класу Любитівської школи, що під час події знаходилась на сидінні пасажира, та "милувалась героїчним поводженням" свого кавалера, відносно безневинної тваринки!

До речі, песик вижив, направлений до Луцької вет. лікарні, з численними переломами і забоями, та маємо надію, що він переживе цей страшний день", – йдеться у повідомлення Facebook-спільноти Kovel Animals.

Відзначимо, що водієві загрожує кримінальне провадження, за ст. 299 ККУ "За жорстоке поводження з тваринами", що передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook