Волинянин перерахував гроші шахраям.

Читайте також: На Волині псевдобанківський працівник видурив у жінки понад 30 тисяч гривень

Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на "Волинь-нова".

Незважаючи на постійні застереження працівників відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління ГУНП у Волинській області не надавати інформації невідомим особам про свої банківські реквізити, жителі сіл і міст не перестають наступати на одні й ті ж граблі.

Цими днями дав себе ошукати 45-річний житель села Смолява. Чоловік повірив злочинцеві, який по телефону відрекомендувався працівником служби безпеки одного з банків, запевнивши, що діючу картку потрібно негайно заблокувати, а гроші – перерахувати на іншу.

Чоловік повірив злочинцеві, який по телефону відрекомендувався працівником служби безпеки одного з банків, запевнивши, що діючу картку потрібно негайно заблокувати, а гроші – перерахувати на іншу.

Читайте також: На Волині викрили 24-річну серійну шахрайку, яка обдурила кілька десятків громадян

Усі умови довірливий клієнт виконав бездоганно, а як тільки-но своїми руками "спровадив" на вказаний номер нової карткової скарбнички 56600 гривень, "банкір" опинився поза зоною досяжності.

Лише й відомо, що гроші волинянина ошуканець зняв на Луганщині, на тимчасово окупованій території.

Відомості про це шахрайство горохівські правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. При цьому попереджають: пройдисвіти шукають чергового довірливого.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook