На трасі "Київ-Чоп" поблизу села Виннички Пустомитівського району сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю шістьох автомобілів. Внаслідок зіткнення шести автомобілів за медичної допомогою звернулись п’ятеро осіб.

Читайте також: У селі на Волині вантажівка на смерть збила молодого хлопця

Як попередньо встановили правоохоронці, водій тягача Volvo з напівпричепом, здійснив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, який,  у свою чергу, зіткнувся з легковиком Renault Logan, той – з легковиком BMW, і далі – з ще одним мікроавтобусом Mercedes Sprinter та тягачем Mercedes з напівпричепом. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Тягачем Volvo керував 26–річний житель міста Миколаїв, мікроавтобусом Mercedes – 43-річний львів’янин, Renault Logan – мешканець міста Нетішин віком 54 роки, BMW – 46-річний житель Київщини, ще одного буса  Mercedes Sprinter – мешканець Турківського району віком 41 рік та тягача Mercedes – 52-річний житель міста Нововолинськ.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій Renault та його 53-річний пасажир, а також водій та 46–річний пасажир BMW. Також за медичною допомогою звернувся 59–річний львів’янин, який перебував поруч із місцем зіткнення.

Читайте також: Лоб в лоб: молодий волинянин загинув у моторошній аварії на трасі "Ковель–Ягодин", чоловіка вирізали з автомобіля (фото)

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook