Стали відомі подробиці смертельної аварії за участі пасажирського автобуса міжнародного значення "Київ-Варшава".

Читайте також: На трасі "Київ-Ковель-Ягодин" пасажирський автобус зіштовхнувся із вантажівкою: є загиблі та багато постраждалих (фото)

Як уже відомо, автопригода трапилась 24 жовтня о 03:25 на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин" за участі автобуса та вантажівки, – пише Рівне вечірнє.

Поліцейські на місці події встановили, що поблизу села Федорівка водій автобуса Neoplan, 56-річний киянин, зіткнувся із попутним автомобілем Volvo із напівпричепом, завантаженим щебенем.

Вантажівкою керував 26-річний житель Волинської області. Смертельні травми отримав 60-річний водій, житель Києва, який перебував на сидінні збоку від свого колеги-кермувальника. На момент зіткнення в салоні автобуса, який курсував за маршрутом "Київ-Варшава", перебувало 31 пасажир, серед яких – 14 дітей. Трьох потерпілих із забоями та осадненнями доставили до лікарні, де після надання медичної допомоги відпустили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі розпочали досудове розслідування.

Обидва водії відповідно до освідування були тверезими.

Читайте також: На Волині сталася ДТП, під час якої перекинулась вантажівка зі щебенем

Всі пасажири після ДТП очікували інший автобус на посту патрульної поліції у Сарнах.