Нещодавно в Міжнародному аеропорту Бориспіль відбулася урочиста зустріч Національної збірної України, яка повернулася з "Ігор нескорених". Цьогорічні змагання проходили в Сіднеї (Австралія) з 20 по 27 жовтня. Учасниками української команди були 15 ветеранів АТО та військовослужбовців, яким вдалося вибороти 20 медалей, і посісти п’яте місце у медальному заліку. 

Читайте також: Волинські "нескорені" разом зі збірною повернулися на рідну землю (відео)

Один з волинських нескорених Василь Омельченко, який у 2014 році вступив на контрактну службу в 51-шу окрему механізовану бригаду і цього ж року отримав важку контузію під час бойових дій під Красногорівкою. На сьогодні Василь діючий курсант Харківського інституту танкових військ. На змаганнях він представляв нашу збірну у таких видах спорту, як стрибки в довжину і біг на 400 метрів і в обох отримав нагороди.

Зустрічати Василя Омельченка в Бориспіль приїхала ціла група підтримки - батьки, учні, педагоги Бубнівської школи, однокласники, знайомі та представники Зимнівської ОТГ. Дана поїздка стала можливою завдяки фінансовій підтримці Фонду Ігоря Палиці"Тільки разом", який виділив кошти на транспорт та пальне. Ініціатором поїздки, аби зустріти героя став директор школи на Волині Василь Подзізей, який став героєм сюжетів на усіх телеканалах України. Адже саме під його керуванням на зустріч із волинським "нескореним" приїхало мало не все село. Чоловік відомий на рідній Волині своїми активними діями для населення та розвитку рідного села.

"Ми дуже переживали за Василя, коли він вирішив їхати на змагання. Бажали йому щастя, успіхів і щоб Ангел-охоронець його оберігав, а сьогодні радіємо його спортивним досягненням", – говорять зі сльозами на очах батьки Василя.

Читайте також: Волиняни здобули більше половини золотих медалей для України на "Іграх Нескорених"

Сам Василь зізнається, що задоволений своїми результатами на змаганнях та неймовірно радий організованій зустрічі:

"Я не очікував, що рідні та близькі приїдуть в аеропорт. Тільки в літаку дізнався, що мене зустрічають і був приємно здивований та радий".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter