Півсотні кілометрів втікав порушник від патрулів на автомобілі з "лівими" номерами. 21 червня, близько 14 години, патрульні в с. Копачівка зафіксували приладом перевищення швидкості водієм Audi Q5: той рухався зі швидкістю 82 км/год при допустимих 50 км/год у населеному пункті.

Читайте також: На Волині голий чоловік шокував містян прогулянкою за пивом (відео)

Однак керманич не зреагував, а рушив далі, при цьому обганяв інші транспортні засоби в місцях, де це заборонено, наражаючи на небезпеку себе та інших.
"Під час погоні ми перевірили по базі, що номерний знак автомобіля не закріплений за жодним транспортним засобом, очевидно, була серйозна причина втікати від поліцейських", – розказує інспекторка Патрульної поліції Волині Тетяна.

Також патрульні передали інформацію про втікача ковельським колегам.
Побачивши у с. Колодяжне ще один екіпаж, який рухався назустріч з Ковеля, водій-утікач звернув убік, в поля. За кілька сот метрів був заблокований з обох боків завдяки професійним діям патрулів.

Читайте також: Подробиці розбещення 5-річної дівчинки на Волині

Водія одразу затримали, ним виявився 23-річний волинянин, який розповів, що втікав, бо знав, що номерні знаки не належать даному автомобілю, також пробував "вирішити" питання на місці, адже прозвучала фраза: "Я б лучче заплатив більше і всім, аби по-людськи розійтись, і я поїду".

Схожі прохання не подіяли на патрульних. На порушника оформили 4 постанови та протокол. Водій виявився тверезим.

Слідчі затримали автомобіль для встановлення детальних обставин, зокрема, чи законно він перебуває на території України.

"54 кілометри – саме стільки тривала погоня за порушниками! Екіпаж у складі Тетяни Домашук та Віталія Огорілка спрацював кваліфіковано й оформив все належним чином.

Екіпаж ковельських патрульних у складі Юлії Поліщук і Андрія Данилюка вчасно прибув на допомогу та спільно затримав водія.

Саме така співпраця і взаємопідтримка завжди дає найкращі результати! Далі - слово за слідчими та судом", – йдеться у повідомленні патрульної поліції Волині.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook