Під час сварки волинянин побив товариша по чарці трубою та дошкою, зламавши йому ребра, той помер через п’ять годин після побиття.

Читайте також: У Луцьку вночі невідомі побили чоловіка (фото)

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 23 січня, пише ІА Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 11 червня 2018 року близько 2:30 обвинувачений під час сварки, яка виникла в ході вживання алкогольних напоїв, наніс потерпілому численні удари дерев'яною дошкою, металевою трубою, руками та ногами в область голови, тулуба та кінцівок внаслідок чого спричинив йому прижиттєві тілесні ушкодження, зокрема численні переломи ребер та забою легень.

Згідно висновку судово-медичної експертизи тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких, які в цьому випадку призвели до розвитку травматичного шоку та в подальшому смерті потерпілого, яка наступила близько 07:30 цього ж дня.

Обвинувачений фактично визнав свою вину, розповівши суду, що разом з кількома іншими особами вони вживали алкоголь. З його слів, він наносив удари потерпілому, однак не пам’ятає, чи бив трубою. Потім вивів його на вулицю та відправив додому. Прокинувшись вранці, вийшов і побачив, що потерпілий сидить і не відгукується. Сказав хлопцям, щоб його відсунули від хати та поїхав на роботу. Потім йому подзвонили і сказали, що потерпілий помер.

Читайте також: На Волині п'яні військові побили трьох перехожих та порізали поліцейського

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі та приєднав 6 місяців, як невідбуту частину покарання за іншим вироком.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter