Жителя села Рокитниця Ковельського району Станіслава Юхимчука будуть судити за чотирма справами.

Читайте також: У Луцьку дворовий пес напав на 3-річного хлопчика

Розгляд всіх чотирьох справ головуючий суддя Сергій Панасюк призначив на 9 годину 30 хвилин 4 квітня, пише Район.Ковель.

Нагадаємо, що знайшли водія, який у на Ковельщині водій "Ауді" навмисно спричинив наїзд на собаку.

Станіслав Юхимчук притягується до адміністративної відповідальності за ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: При в’їзді у місто на Волині виявлено близько 30 трупів свиней

У соціальних мережах дописувачі обурені тим, що у заявах до поліції йшлося не про хуліганство, а про жорстоке поводження Станіслава Юхимчука з твариною. І тут йдеться не про адміністративну відповідальність. Згідно статті 299 Кримінального кодексу України, знущання над тваринами, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів, – караються штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook