Волинянину, якого зловили за кермом в стані алкогольного сп’яніння, присудили штраф 10 200 гривень та позбавили права керувати транспортним засобом терміном на один рік. Розгляд справи відбувся 7 серпня, йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Читайте також: Молодий поліцейський та троє цивільних загинули у жахливій аварії

06 червня о 14:16 год. на автомобільній дорозі М-19 у селі Копачівка Рожищенського району чоловік з ознаками алкогольного сп`яніння, а саме - нестійка хода, запах алкоголю з ротової порожнини, почервоніння обличчя, керував транспортним засобом "VOLKSWAGEN VENTO".

Від проходження огляду на стан алкогольного сп`яніння у лікаря нарколога КП "Волинського обласного наркологічного диспансера" водій відмовився.

На судове засідання чоловік не з`явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив, будь-яких заяв чи клопотань про відкладення розгляду справи на адресу суду не надходило.

Читайте також: Під Луцьком зіштовхнулись два автомобілі: постраждалі – госпіталізовані (відео)

Суддя постановив визнати винним водія у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1ст.130 КУпАП та накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 (десять тисяч двісті) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Також чоловік повинен сплатити в дохід держави судовий збір в розмірі 384 (триста вісімдесят чотири) грн. 20 коп.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook