На Херсонщині чоловік застрелив свого сусіда через земельну суперечку. Загиблим виявився 77-річний волинянин Сергій Басюк.

Читайте також: П'яний лучанин задушив власну дружину

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Про те, що застрелив 77-річного сусіда, 57-річний чоловік зізнався сусідам лише ввечері, добряче випивши перед тим.

Сусідка Валентина Супрун з чоловіком одразу кинулися у двір пенсіонера. Кажуть, той лежав надворі з простреленим животом.

"Рана була така, як волоський горіх. Його схопили за ноги, думали, може ще викликати "швидку". Але вже було пізно", – каже пані Валентина.

Трагедія сталася вранці. Люди кажуть, сусід з мисливською рушницею зайшов у двір жертви потайки через город і одразу почав стріляти.

Валентина Супрун розповідає: "Він вийшов зі свого дому. В нього там високі сходи. І коли він стоїть на сходах – йому видно, що той зайшов сюди, в гараж. Отже, він зайшов, і його тут застрелили".

Стріляв, вочевидь, впритул, підозрюють сусіди, бо звуку пострілу не чули, хоча були поруч через паркан. Кажуть, останні роки чоловіки ворогували через землю.

Читайте також: У луцькому СІЗО від епілепсії помер чоловік

Ціна людського життя – лише одна сотка землі вздовж городу. За цей клаптик землі чоловіки судилися багато років.

Племінник вбитого Микола Басюк каже, що спір затіяв сусід. Він спершу встановив паркан, захопивши землю його дядька, а потім через суд хотів це узаконити. Утім справу програв.

"Дядько йому пропонував: каже, ти мені заплати, і вже раз тобі так хочеться – користуйся. Той вирішив больовим способом", – констатує Микола Басюк.

Сусідка Валентина коментує: "Той багато грошей потратив на адвокатів. Був обурений, злий, що він гроші потратив, а йому нічого не дісталося. Останнім часом почав випивати".

Підозрюваний у вбивстві Олександр Ворчаков виріс на очах її дядька, каже племінниця загиблого пенсіонера Ганна Орел.

"Я не могла уявити, що це він зробив. За той шматочок землі…" – бідкається пані Ганна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook