Представники "Авто Євро Сили" підтримали поправки до законопроектів 8487 і 8487, які вводять нові правила розмитнення авто на єврономерах.

Читайте також: "Євробляхарі" оголосили про нову акцію протесту

Про це розповів один із авторів проектів, народний депутат від "Народного фронту" Олександр Кірш. За його словами, під час засідання профільного комітету глава організації Олег Ярошевич, а також інші представники погодили з нардепами правки у проекті. При цьому жодного обурення щодо цих норм не було, пише Обозреватель.

"На комітеті, де все вирішувалося, їхні представники були. Зокрема і той, який спалив свою машину (Олег Ярошевич. – Ред.). Вони мовчали, і було враження, що все з ними погоджено. Тихі та сумирні. Коли вийшов після ухвалення законів, думав, нас зустрінуть як героїв. Замість цього почали кричати, на щастя, камінням не закидали... Представники ("Авто Євро Сили". – Ред.) не просто сиділи на комітеті, а й погоджували всі правки", – стверджує Кірш.

Таку дивну поведінку активістів нардеп пояснює просто – вони хочуть у політику.

Читайте також: "Євробляхери" дали задній хід: зробили гучну заяву щодо протестів під Радою й блокування доріг

"Їм треба було, щоб закони ухвалили, а вже після цього вони змогли б висловлювати протест, спалювати автомобілі, обзивати депутатів. Це провокація і таке відчуття, що вони йдуть у політику, і їм просто потрібен привід", – заявив Кірш, а також додав: "тут немає щирості, тільки політичний цинізм".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter