Відомий український телеведучий Володимир Остапчук вирішив не залишати без відповіді заяви своєї дружини.

Читайте також: Кинув дітей: ексдружина відомого шоумена Володимира Остапчука розповіла про постійні зради чоловіка

Володимир опублікував фотографію, де він позує з Катериною Осадчою на студії "Світського життя". Як написав Остапчук, його шокував такий крок дружини, яка про нього не дуже добре висловилася. Про це пише артист написав на свої сторінці в Instagram.

"Я ніколи не хотів би, щоб особисті стосунки двох людей обговорювала вся країна. Хоч я і досить публічна людина, але є зона безпеки, за якою починаються сценарії ток-шоу, взаємних звинувачень та іншого жаху. А цього я не побажав би і ворогові", – написав Володимир.

Він також додав, що за п'ять місяців мовчав про розлучення і вважає, що такий поворот подій буде не приємним для їх маленьких дітей. Але можна зрозуміти вчинок колишньої дружини Олени, адже у неї жіноча образа і злість. Адже вони знайомі 17 років, а 14 з них були разом. Вона, можливо, не звикла до нового статусу і пішла на відчайдушний крок. 

Читайте також: Володимира Остапчука застукали за поцілунками з переможницею шоу "Танці з зірками"

"Я це розумію. Але як і раніше можу сказати: я шалено вдячний Олені за наші 12 років шлюбу, довгий шлях і спільні успіхи, за те, ким я став зараз і життя в різних країнах, але найголовніше – наших прекрасних дітей", – додав Остапчук. 

Володимир також зазначив, що і далі був би холоднокровним, але поставлений у таку ситуацію, коли повинен відповісти. Адже всі думають, що він мовчить. На всі питання Остапчук вирішив відповісти Катерині Осадчій в рамках проект "Світське життя".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook