У Рівному нічні перегони для водія у стані сп’яніння закінчились зіткненням з електропорою.

Читайте також: У Ковелі чоловік накинувся на патрульних (Відео)

Про це повідомляє прес-служба рівненських патрульних.

Так, правоохоронці зупинили автомобіль Honda Accord, водій якого перед здійсненням маневру повороту ліворуч завчасно не увімкнув відповідний покажчик повороту, чим порушив ПДР.

"Порушник відмовився надати документи та помітно нервував під час спілкування. Патрульні виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння, тож водію повідомили, що він буде відсторонений від керування автомобілем відповідно до ст.266 КупАП. Водій продовжував ухилятись від проходження огляду на визначення стану наркотичного сп'яніння, відмовлявся назвати свої персональні дані та не пред'являв посвідчення водія", – йдеться у повідомленні.

Патрульні викликали на підмогу ще один екіпаж, залучили свідків для фіксації порушення, однак водій раптово натиснув на педаль газу та спрямував автомобіль в бік патрульного, який заледве встиг відскочити.

Правоохоронці переслідували порушника, який згодом виїхав за межі міста. Однак згодом водій не впорався з керуванням та врізався в електроопору.

Читайте також: Вирізали з авто: у Луцьку п’яний водій протаранив електроопору (Деталі)

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у нього 2 поліетиленових пакети з наркотиками. А в салоні автомобіля – пістолет.

"Відносно 34-річного водія застосували фізичну силу та спец засіб "кайданки". Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, вилучила пакетики з речовиною, схожою на наркотичні, стартовий пістолет Stalker з ознаками перероблювання зі стартового на травматичний та 11 травматичних набоїв, якими був споряджений пістолет

Згодом громадянин поскаржився на погіршення самопочуття, тому йому викликали швидку, яка його шпиталізувала", – зазначили у прес-службі.

 

 

 

Вирішується питання про внесення відомостей за фактами незаконного поводження зі зброєю та зберігання наркотичних речовин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статей 263, 309 Кримінального кодексу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter