Відома волонтерка і парамедик Ірина Шевчишин трагічно померла на Прикарпатті в Надвірній від удару струмом. Фатальний нещасний випадок стався під час косіння трави газонокосаркою на прибудинковій території − 53−річну жінку вразило електричним струмом.

Читайте також: "Все буде Україна": волинські волонтери відправилися на передову з вантажем для захисників (фоторепортаж)

В.о. мера міста, депутати, працівники виконавчого комітету Надвірнянської міської ради та вся громада висловили щирі співчуття родині загиблої. Про це йдеться в повідомленні місцевої міськради на сторінці в Facebook.

Серце Шевчишин перестало битися ввечері 16 червня.

Ірина від самого початку російсько−української війни на Донбасі пішла добровольцем. В зоні проведення АТО її знали під псевдо "Артистка". У фронтових умовах, під постійними обстрілами та загрозою штурму українських позицій бойовиками вона врятувала не один десяток життів бійців ЗСУ. Пережила на передовій запеклі бої 2014−2016 років.

"Була в найгарячіших точках Донбасу! Пройти таке пекло війни і... Вчора, 16 червня, загинула відома волонтерка−парамедик з Франкіщини, 53 річна Ірина Шевчишин "Артистка". Вона з самого початку війни на Сході вирішила захищати країну. Тоді ж пішла добровольцем, три роки провела в зоні АТО\ООС під час запеклих боїв 14−16 років... Допомагала бійцям 93−ї ОМБр Холодний Яр у Пісках. Ірина загинула під час косіння трави вдома, у Надвірній, внаслідок нещасного випадку − її смертельно вразило струмом. Висловлюємо щирі співчуття родині! Царство Небесне", − пише Павлоградський центр Військово−патріотичного клубу "Айдар" Україна в Facebook.

Як розповіла волонтерка Попович Євдокія, похорони відбудуться 18 червня о 14.00.

Читайте також: "Важкопоранених вивозили вертольотами, від полону рятували медсестри", – волинський волонтер розповів про страшну трагедію під Волновахою 2014 року

"Ірчик, як же так? Пройти війну, пережити всі її жахи і трагічно загинути тут, на мирній території... Артистка, царство тобі небесне. Спи спокійно сонечко. Біль і печаль... Завтра тебе проведемо в останню путь...", − написала вона у своєму Facebook.

Трагічно загинула відома волонтерка і парамедик: на Донбасі врятувала десятки життівТрагічно загинула відома волонтерка і парамедик: на Донбасі врятувала десятки життівТрагічно загинула відома волонтерка і парамедик: на Донбасі врятувала десятки життів

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook