З'ясувалася правда про голу фотосесію на даху хмарочосу в Дубаї. Все нібито заплановано було спочатку, а саме «злив» відео з оголеними дівчатами. Таким чином засновник міжнародної компанії Involta Олексій Концов, що заперечує причетність до даної акції, нібито вирішив "хайпонути", але не очікував, що все зайде так далеко.

Читайте також: "Гола" українка розкрила справжню мету фотосесії в Дубаї (відео)

Про це пише Telegram-канал «Медиакиллер».

Повідомляється, що Концов знав про те, що в мусульманському ОАЕ йде активна підготовка до Рамадану, і навмисно вирішив «пограти» з почуттями віруючих.

«Зазнайомився (Концов. – Ред.) з українським плейбощиком Віталієм Гречиним, замовив малючок для розваги і підняття підписоти на своєму новому каналі... ну і вкинув для розігріву близько 10 тисяч доларів. Благо биток, на якому і зробив стан айтішник, зростає і дає легке бабло», – пишуть ЗМІ.

За продуманим сценарієм, Концов побачив зі свого номера в будинку навпроти голих дівчат, зняв відео і виклав в сторіс нібито як випадковий очевидець. Потім він планував опинитися серед гарячих красунь, але щось пішло не так.

Читайте також: Голі на балконі в Дубаї: що відомо про українок, які можуть потрапити до в’язниці через фотосесію в стилі ню

Розкрилася правда про оголену фотосесію в Дубаї: все було підлаштовано спочатку

«Далі за планом повинна була бути спекотна фотосесія між засмаглих булок і цицьок з викриттям типу, заздріть, хлопці, це я прям в центрі Дубаїв... Розважалку обірвали копи – вичислити Алекса було легко, тим більше його ж першим злили той самий Гречин і парочка голо*опих дівчат, які були в курсі подій...» – йдеться в повідомленні.

В результаті Олексій Концов таки потрапив у місцевий ізолятор, але нібито по випадковому збігу – проходив повз, зняв відео. Але є одна важлива деталь – фотосесія була у номері самого Концова, що потягнуло на організацію порностудії.

Розкрилася правда про оголену фотосесію в Дубаї: все було підлаштовано спочатку

У джерелі відзначили, що всю провину «скинули на фотографа Олександра Тена, який встиг втекти з ОАЕ». Також додали, що нібито за те, щоб повернути Тена і щоб він у всьому зізнався, призначено винагороду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook