Волинську область планує відвідати президент України Володимир Зеленський. Візит запланований на завтра, 22 жовтня.

Читайте також: На Волинь їде Зеленський

Серед об’єктів, які, ймовірно відвідає – птахофабрика у Володимирі-Волинському, дорога біля Устилуга, Звірівське лісомисливське господарство та новозбудована школа у селі Вербка Ковельського району, повідомляє Суспільне.

Журналісти побували у селі Вербка і відвідали місцеву школу. Нині там працюють робітники, прибирають територію довкола навчального закладу.

Біля входу до школи – робітники встановлюють декоративного млина. А на футбольному полі наносять свіжу розмітку.

До школи журналістів не пустили. Працівники зачинилися зсередини і відмовилися спілкуватися.

Про те, що в село має приїхати президент, жителька Вербки Любов Кулик каже, знає. Розповідає: до цього тут ніхто так старанно не прибирав.

"Просто так, щоб весь народ, ті, що вдома сидять, на роботу не ходять зараз з совочком, відеречком? А так же ніхто не хоче", − каже жінка.

Школу у Вербці будували 3 роки. Роботи почалися за прем’єрства Володимира Гройсмана. Потім її включили до програми Зеленського "Велике будівництво". Цього року об’єкт завершили. Зі слів голови Дубівської громади Романа Троцюка, роботи вартували 74 мільйони гривень. Йдеться про будівництво спортивної зали, актової зали на 120 місць, їдальні, котельні. Нині в новозбудованій школі навчається 420 учнів, у дитсадку, що в старому приміщенні – 80 вихованців.

Зі слів керівниці відділу інформаційної політики обласної державної адміністрації Карини Мариневич, офіційної інформації про візит президента на Волинь наразі це немає.

Читайте також: Зеленський призначив нового керівника СБУ на Волині

Косять траву і фарбують бордюри: у школі на Волині готуються до приїзду Зеленського
Свіжопофарбовані бордюри
Косять траву і фарбують бордюри: у школі на Волині готуються до приїзду Зеленського


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook