Ведучий Національного відбору на Євробачення-2019 Сергій Притула відповів журналісту Романі Скрипіну, який взяв гучне інтерв'ю у фіналісток Національного відбору на Євробачення-2019, дуету ANNA MARIA.

Читайте також: Сергій Притула анонсував зйомки нового шоу за його участі

Той звернувся до нього в Facebook за поясненнями, чому співачки взагалі потрапили на цей конкурс. "Рома, ну не зай*буй, а то всі під*раси, один ти Д'Артаньян. Я – ведучий Національного відбору. Ве-ду-чий. Тобто, я не проводжу кастинги і не визначаю, кому співати, а кому ні. Для цього є окремо навчені люди", – розлютився Притула.

При цьому він нагадав Скрипіну, що сам особисто говорив в ефірі, хто з учасників гастролює в Росії.

"Як людина в свідомості, я вважав за потрібне донести до глядача інформацію про низку виконавців (учасників нацвідбору), гастролюючих Росією. І якщо ти дивився перший півфінал, то повинен це бачити. А якщо не дивився, то подивися, і ще раз прочитай перше речення!" – написав Притула.

Читайте також: "Схожий на жінку": Сергій Притула показав як змінився за 10 років (фото)

Скрипін в свою чергу відповів: "Сергій Притула, я не Д‘Артаньян. Я Скрипін. А ти Притула. І тобі люди вірять і в тебе вірять. Нічого особистого, Сергію. Але спитатать у цього дуету АМ як там здоров‘я мамки, чи не кашляє, можеш. Як і попросити райдер у інших на гастролі в Росії. Або просто показати паспорт РФ. Можеш. Якщо хочеш. Якщо Віктор Михайлович дозволить. Повідок короткий, Сергію. Життя одне. Так шо читай своє перше речення сам. Перед дзеркалом. Позер".

Нагадаємо, під час представлення номера ANNA MARIA на Нацвідборі ведучий Сергій Притула зробив заяву про анексований Крим.

При цьому, самі ж вокалістки в скандальному інтерв'ю заявили: "Крим - наш", відкараскавшись від відповіді на питання – Україні чи Росії належить півострів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook