Колишній радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Ілля Ківа, котрий вже 20-й у списку кандидатів на пост президента України, прокоментував статистику Національної поліції, згідно з якою "на всю Волинь працює лише одна повія".

Читайте також: Соціалістична партія України висунула Киву кандидатом у президенти (відео)

В інтерв'ю виданню "Страна" він зазначив, що статистика по повіях в регіонах країни завжди була фіктивною в силу певних причин.

"Згідно з офіційними даними, Національна поліція виявила за минулий рік 955 повій. Як це можливо, якщо тільки в одному стрип-клубі "РІО" (він же клуб, він же бордель), який розташований в Києві, працює близько 200 жриць любові? Там конвеєр. Як на Волині може бути тільки одна повія, а в Івано-Франківську – жодної? Хоча цьому є пояснення – будинки розпусти сьогодні ростуть як гриби. Київ став столицею секс-туризму. Борделів тут більше, ніж у всій Європі! І все це працює під чуйним контролем одного з нардепів від БПП. Більш того, я впевнений в тому, що ті, хто сьогодні контролюють цей бізнес, контролюють і постачання кокаїну", – додав Ківа.

Читайте також: Навіщо скандальний лідер "Соцпартії" прибув на Волинь?

За його словами, потрібно детальніше попрацювати над вирішенням цього питання начальнику головного управління Національної поліції Анрію Крищенку:

"БПП зібрав під своє крило повій не тільки з усього парламенту, а й з вулиць. Всі повії з'їхалися до столиці під вибори".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter