Повідомили, що до того, як позбавити життя і спалити п'ятирічну Дашу, рідні батьки сильно били її.

Читайте також: Поверталися з екскурсії: мікроавтобус зі школярами зіткнувся з вантажівкою, постраждали діти (фото)

Варто нагадати, що ми раніше писали про жахливу трагедію на Житомирщині, де рідні батьки жорстоко познущалися над донькою. Журналісти опублікували подробиці із життя нещасної дитини, пише Znaj.ua.

З'явилася інформація, що до того, як позбавити життя і спалити п'ятирічну Дашу, рідні батьки сильно били її. Про це розповіла прийомна мама вбитої дівчинки Наталя Коберник.

Коли дівчинці було півтора року, вона потрапила в лікарню зі страшними побоями. Звідти її забрали вже прийомні батьки. З'ясувалося, що дитина страждала вродженим правостороннім паралічем Ерба і диплегією верхніх кінцівок (підвид ДЦП). Коли Наталя з чоловіком взяли її в сім'ю, Даша навіть не могла сидіти.

Читайте також: Він мені набрид, залиште його собі": українська мама−"зозуля" покинула свого 6−річного сина у Москві

"Вона вся була синя, на ній не було живого місця. Її били батьки. Я дізналася про Дашу від начальника Служби у справах дітей в Житомирі. Чиновниця сказала мені, що є дівчинка, якій зараз шукають прийомну сім'ю. Це було в травні 2015 року. Виявилося, ще в жовтні 2014−го Дашу забрали у батьків. Ті були п'яні. А дівчинка була так вражена, що навіть не могла сидіти", − повідомила Коберник.

За словами прийомної мами, у свої півтора роки Даша важила всього сім кілограмів. Це була виснажена хвора дитина.

Відомо також, що інцидент стався 28 травня і вже зараз зловмисники перебувають в СІЗО. Їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув'язнення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook