34-річний чоловік проник до універмагу з метою пограбування, однак спрацювала сигналізація. Побачивши поліцейських, він перелякався і полоснув себе по шиї канцелярським ножем.

Читайте також: Кривавий розбій: зловмисники пор

У Яготині Київської області 34-річний місцевий мешканець програв значні кошти і щоб якось покращити матеріальне становище – вирішив обікрасти місцевий магазин, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу поліції.

З дому він взяв усе необхідне для цього: болгарку, продовжувач, змінний одяг, а батькам сказав, що пішов на нічну зміну.

Чоловік у робочий час проник до універмагу в місті Яготин і переховувався у підвалі, доки не закрили магазин. Усі перепони він вирізав болгаркою.

Читайте також: Жорстоке вбивство і хуліганство: 25-річному чоловікові серед вулиці перерізали горло (фото)

Однак, проникнути у пункт обміну валют та різні відділи магазину він не зміг. У той час, коли крадій намагався проникнути до ювелірного відділу, спрацювала сигналізація.

Коли зловмисник побачив поліцейських, він перелякався і полоснув себе по шиї канцелярським ножем, щоб не потрапити до рук поліції. Також молодик подзвонив батькам і благав у них пробачення за таке нікчемне його життя.

Правоохоронці викликали карету швидкої допомоги і молодика доправили до лікарні. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook