Волинський нардеп разом з іншими парламентарями підписав лист до Петра Порошенко із чіткою вимогою.

Читайте також: Дружина Порошенка не приїде до Луцька на "Осінній бал"

Про це народний обранець написав на своїй сторінці у Facebook.

"Петре Олексійовичу – вийдіть до людей і публічно зізнайтеся про злочини проти власного українського народу. Це – незадеклароване майно, зерновий і крохмальний бізнес у Росії, функціонування кондитерської фабрики у Липецьку і отримання від неї прибутків, схеми виведення коштів з України в офшори, торгівлю посадами в кулуарах, про зловживання владою задля виграшу тендерів для постачання українській армії зброї за завищеними цінами.

Розкажіть, як займаєтеся окозамилюванням і формуєте ціни на електроенергію за формулою "Роттердам+", скільки отримали "на лапу" за реєстрацію кандидата в народні депутати Олександра Онищенка.

Читайте також: "Без страхової медицини справжня медреформа неможлива", – депутат Волиньради дав підказку Порошенку

Ви нахабним чином отримали контроль над Нацагентством з питань протидії корупції, Держбюро розслідувань, Нацкомісією з питань регулювання у сфері комунпослуг, над головами місцевих адміністрацій та судів.

Отже, закликаю Вас публічно спростувати або підтвердити вказані у листі факти, прокоментувати кожен із них, надавши переконливі аргументи і докази", – йдеться у дописі парламентаря.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter