Телеканал Аверс знайшов очевидця смертельної стрілянини, яка відбулася 5 листопада у Луцьку. Чоловік за умови повної конфіденційності погодився розповісти, що і кого бачив на автомийці. Чоловік розповідає, що у той день зайшов у кафе, взяв каву і вийшов на подвір’я чекати, коли помиють його автомобіль.

Читайте також: Поліція у Луцьку показала автомобілі, на яких втікали нападники з автомийки

Очевидець побачив, як близько восьми чоловік міцної статури зайшли до кафе. За кілька хвилин почалася стрілянина. Коли "стрілки" покидали приміщення, у руках тримали вогнепальну зброю, яку прикривали ганчіркою, про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Тіло свого спільника нападники, які вчинили стрілянину у Луцьку, виносили під руки – чоловік отримав важкі травми. Зі слів свідка, стріляти чоловіки почали за декілька хвилин після того, як увійшли в кафе.

"Я був на автомийці біля свого автомобіля, до того я бачив, що у кафе відпочивала компанія декількох знайомих і все. А потім туди увірвалась група людей, почали лунати постріли, крику, шум, бився посуд. Після чого, відкрились двері кафе, та перевалилось тіло невідомого чоловіка. Вискочила група людей, десь 7 чоловік, двоє схватили це тіло чоловіка під руки і почали сунути до автомобілів. Самих авто я не бачив! Вистрілів було дуже багато, але це були пістолети, автоматів не було чутно", − каже очевидець.

Читайте також: Одну із трьох автівок, розшукуваних після кривавої стрілянини на автомийці у Луцьку, знайшли (фото)

Детальніше у відео-сюжеті:


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter