Священики Луганської єпархії Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) знову стали в нагоді терористам "ЛНР". Цього разу їм дали присягу на вірність 40 так званих козаків.

Читайте також: Священик УПЦ МП до смерті забив собаку цеглиною на Дніпропетровщині

Про це написав у своєму Тwitter засновник проекту "Колаборанти, бувають в Україні" Олександр Чернов, інформує news.eizvestia.com.

"І знову Луганська єпархія – пас*ди. Мінімум втретє за 10 днів! І що це за "спецсвященник від єпархії, який займається питаннями козацтва "ЛНР"? А Київ, і Лавра, і офіційна влада України – сплять!? Другий випадок за 5 днів, коли вся Луганська єпархія повинна жорстко і публічно вихопити і від керівництва в Лаврі, Києва та від СБУ", – обурився Чернов.

"Присяга зобов'язує кожного козака і дає йому право зі зброєю в руках захищати свою "Батьківщину" від ворога. Зараз "Республіка" оточена ворогами, ми всі чудово знаємо, що захищають її козаки, вони вірою і правдою стоять на сторожі нашої "Республіки", – сказав "голова "Ради старійшин луганського округу Міжнародного союзу козачих громадських організацій Всевеликого війська Донського" Олександр Штика, передає сепаратистський сайт ЛИЦ.

Чернов також додав, що богослужіння провів настоятель храму княгині Ольги ігумен Пімен в пересувному храмі "Народної міліції "ЛНР".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter