У Верховній Раді нинішнього скликання за 3,5 роки роботи найбільше виступав лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко. Про це повідомив аналітик Громадянської мережі ОПОРА Андрій Савчук на прес-конференції, присвяченій роботі парламенту 8-го скликання, передає "Укрінформ"

Читайте також: За "кнопкодавство" – кримінал: у ВР зареєстрували відповідний законопроект

 "Ні для кого не секрет, що найбільше у Верховній Раді говорить лідер Радикальної партії Олег Ляшко. У нього 1104 виступи і пан Ляшко говорив майже 39 годин у сесійній залі..." – зауважив аналітик.

Друге місце у рейтингу посідає депутат від Радикальної партії Віктор Галасюк. У нього було 457 промов тривалістю 15 годин 44 хвилини. На третьому місці позафракційний Юрій Левченко, який долучився до 687 обговорень у сесійній залі. Крім того, 490 разів виступав голова Комітету правової політики та правосуддя Руслан Князевич і 298 разів Ігор Шурма ("Опозиційний блок").

Читайте також: Ірина Констанкевич та Ігор Гузь найрезультативніші волинські нардепи

За даними ОПОРИ, серед найактивніших ораторів Ради – Сергій Соболєв ("Батьківщина"), Максим Бурбак ("Народний фронт"), Олександр Долженков ("Опозиційний блок"), Єгор Соболєв ("Самопоміч") і голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter