22-річний бортпровідник Максим Моїсеєв, який до останнього рятував пасажирів з охопленого вогнем Sukhoi Superjet 100, перед смертю відправив прощальну SMS своїй дівчині.

Читайте також: Працівник аеропорту "Шереметьєво" обсміяв смерть 41 людини в катастрофі літака SSJ-100

"Я тебе кохаю", – написав Моїсеєв своїй обраниці. Дівчина теж працює бортпровідником. Зараз вона перебуває разом з його батьками, пише Telegram-канал Mash, передає Уніан.

"Це останнє повідомлення у житті Максима Моїсеєва – своїй дівчині Ксюші. Хлопець встиг скинути СМС перед самою загибеллю – його кохана також працює бортпровідником, зараз вона перебуває поруч з батьками коханого", – йдеться в повідомленні.

Сам Максим під час трагедії перебував на кухні економ-класу, допомагав людям до останнього й намагався відчинити двері літака для пасажирів.

Читайте також: Більше 40 людей загинули, бо люди, які сиділи попереду, рятувались разом з речами, – експерт про катастрофу літака в Росії

ЗМІ писали, що в день авіакатастрофи з Sukhoi Superjet Моїсеєв хотів відчинити двері в охопленому вогнем хвості літака, щоб прискорити евакуацію людей, але не зміг. Бортпровідником на рейсах "Аерофлоту" він встиг пропрацювати понад рік.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook