Колишній міністр транспорту і зв’язку, екс-голова Запорізької ОДА Євген Червоненко і заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак влаштували скандал у прямому ефірі.

Читайте також: Леся Нікітюк та Аніта Луценко ледь не побилися в прямому ефірі (відео)

Як передає Народна правда, все відбулося в студії програми "Пульс".

У відео сварки, яке вже опублікували на YouTube, Червоненко відчитує Гримчака:

"Ви хочете перемогти в суперечці в Азовському морі, ви хочете виглядати нормально в Криму, боротися за транзит, не видавайте правду за дійсне. Друге, не ведіть себе як клоуни … Не кривись (Червоненко натякнув на вираз обличчя Гримчака, – прим.ред.). Влада придумала технологію, якщо їх припирають, замість заспокоїтися і відповісти, починають говорильню у відповідь", – каже колишній міністр транспорту і зв’язку.

Далі він додав, що аплодував, коли президент Петро Порошенко запропонував вивести дітей з території Донбасу, але ось рішення про відключення "республік" від води його обурило:

"І це говорить замміністра по відновленню Донбасу. А ви розумієте, що дві аварії атомних, якщо б вони від’єднали рубильник, у нас би вся електросистема лягла … Три мільйони людей там працюють, що ви охороняєте свої стільці, задовбали, не треба крику, надутої пози. У кожної людини є своя капіталізація вчинків", – понесло Червоненка.

Читайте також: "Валіть на *уй, мудаки кацапські!" – в прямому ефірі "Першого" напали на російських бойовиків (відео)

У цей момент Гримчак не витримав і почав говорити, але Червоненко почав кричати: "Не кривись! Я тобі слова не давав! У мене …".

На цій фразі Гримчак прокричав: "Я теж тобі не давав! Замовкни, бл..ь!".

Червоненко, вирішивши розібратися з Гримчаком за допомогою кулаків, встав і заявив: "Ти що, осел…". Але після багатозначно додав "Запам’ятай цей день", все-таки повернувся на своє місце.

Далі в студії кілька разів прозвучали добірні матюки, але режисери, на щастя, встигли їх заглушити.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter