Пранкер Джокер виклав листування з волонтеркою та колишньою учасницею війни на Донбасі Марусею Звіробій. Спілкувався він із нею від імені нардепа від "Європейської солідарності" Ірини Геращенко.

Читайте також: Марусі Звіробій вручили підозру

Відповідно до викладених листів, Звіробій продовжує закидати президенту Володимиру Зеленського, називаючи того нецензурними словами. Зокрема, вона наголошує, що буде "валить його по відводу військ". Крім того, вона просить називати її не волонтером, а жінкою-воїном.

"Я від початку війни – командир спецпідрозділів, а не волонтер. Це не волонтер Зеленському розказує про відвід військ, а військовий інструктор і учасник бойових дій. Обєктивно, волонтер у цій війні – Софія (Федина). А Зеленський матиме справу з українським воїном. Я йому покажу, що то означає. Вони валять добровольців, а ми і не від такого дрібного гівна боронилися", – зауважила Звіробій. 

Також вона оприлюднила кілька питань до "Європейської солідарності". Зокрема, Звіробій просить політсилу п’ятого президента Порошенка "викласти своє бачення ефективної боротьби, а не оцього брєда".

Читайе також: Скандальна Звіробій знову нецензурно пригрозила Зеленському (фото)

На завершення Звіробій просить псевдо Геращенко посприяти їй потрапити на лікування у лікарню "Феофанія", яка є підпорядкованою Державному управлінню справами. За її словами, їй треба підлікувати шлунок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook