Луцький фітнес-тренер Дмитро Середюк поділився тим, як можна підтримувати себе у формі, навіть тоді, коли ти ведеш сидячий спосіб життя.

Читайте також: ТОП-7 порад, як худнути без дієт

Бути у спортивній формі – це звичайно ж круто, але не всім і не завжди вдається відвідувати тренажерний зал, а особливо тоді, коли ти по 8-10 годин проводиш в офісі, сидячи за комп'ютером.

Більшість людей у нашому місті працює у невеличких офісах, маючи при цьому змогу розім'яти хіба що пальці на клавіатурі. Тож "Під Прицілом" попросили Дмитра поділитись секретом, що можна робити, не відходячи далеко від свого робочого місця.

"Перш за все, потрібно розуміти для чого це потрібно людині, запевнити себе, що здоров'я головніше. Якщо ви проводите в офісі більшу частину свого часу, то треба розминатись під час роботи, виділяти на це дорогоцінний час.

Не бійтесь виглядати смішно. Оскільки в офісі вийде неповноцінне тренування, можна розім'яти тіло: потрібно декілька разів присісти, зробити махи руками і ногами. Також можна потренувати очі: зробити кругові рухи, і, врешті решт, просто сісти, закривши очі, і розслабитись.

Ну і звісно ж не забувати про правильне харчування. Не лінуйтесь приносити із собою повноцінну їжу, а не перебиватись фаст-фудами. Запорукою хорошого настрою є, звичайно ж, і міцний сон. Тож потрібно достатньо відпочивати. Не забувайте, що здоров'я важливіше. Привчіть себе до правильного харчування, налагодіть свій режим дня. Це позитивно вплине на все ваше подальше життя", – радить тренер.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook