Петро Порошенко із великим запізненням 14 березня прибув у Волинську область. У Луцьку, де його чекали на з'їзді лісівників, президент так і не з'явився, але все ж приїхав на мітинг до Ковеля. Щоправда, змусив людей чекати, адже запізнився на кілька годин.

Читайте також: У Ковелі до Порошенка людей звозили автобусами та платили по 500 гривень

Відзначимо, що переважна більшість публіки на мітингу в Ковелі була звезена з області. Зранку чимало автобусів з "прихильниками" Петра Порошенка приїхали до Луцька. Однак, коли дізнались, що він не завітає до обласного центру, то поїхали до Ковеля.

Користувачі facebook показали, як звозили замовну публіку до Ковеля на виступ Гаранта. Волиняни емоційно реагують на цей захід і його організацію.

Читайте також: Ковельчани на мітингу запитують в Порошенка про розкрадання армії і вимагають посадити Свинарчуків

"Порох і його масовка в Ковелі", – так назвав відео Сергій Січкар, на якому показав, скільки автобусів звезли людей на виступ президента в райцентр.

Ваня Комзюк: А потом покажуть, як Ковель гарно приняв підрашенка. По звозили як стадо баранів подивитись на ту гниду! Позорище!!!!

Сергій Січкар: Це по списках в перші ряди привезли народ, щоб потім по т.в гарну картінку показати як петю люблять

Oleksandr Surin: Зігнали людей(держ.службовців), як скот,зі всіх районів Волині для гарної фотки в новинах

Елена Елена: А народ и не против,как видно ((((.....мне бы стыдно было с ним даже фоткаться.....

Міла Хлуд: Боїться за свою ницу душонку,зганяє баранів за ломану копійку!!

Дмитрий Хомич: Видно в останній момент на частину людей прийшло прозріння і одумались, та щоб не бути скотиною порозбігалися.

Лариса Вожегова: Біля палацу Шевченка прибрали,поналіплювали узори вишиванок і гроші знайшлися.Коли ця показуха скінчиться,коли закінчиться це знущання над людьми.

Жук Олександр: Це не всі автобуси,дуже багато іхало зі сторони луцька типу ікарус,сетра а масовка була з рвного луцька...і.т.д

Юлия Помазанова: Ці автобуси понаїжджали, ну половину точно бачили у Луцьку 20:00 вже вони приїхали і цілу ніч і цілий день чекали того Пєтушка драного. От придурок їде в Ковель, і привіз своїх собак, які продажні сволочі. В Ковелі стільки транспорту в місті не має, як він привіз

Михайло Клімчук: Ці автобуси з 8:00 год стояли в Луцьку. А потім поїхали у Ковель. Це не люди, а бидло в автобусах. І до них так і ставляться. Сутками возять і випускають подихати перед порохом. От вони і раді йому. Ато душились в автобусах!)))))))

Льоня Корецький: А це за ті кошти, що пішли зрозмитнення євро блях, які люди можливо збирали роками, щоб купити авто, а Пітрушка зараз має чим заплатити своїм ПСАМ, що їздять по Україні і грають на камеру, який у нас Пєтя молодець.

Чинний президент яскраво продемонстрував ставлення до свого електорату. Людей із самого  ранку возили туди-сюди і тримали у автобусах, поки не надійде команда виходити. Окрім того, він ще й змусив "лояльних волинян" чекати на свій виступ майже весь день, маринуючись у автобусах. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook