Депутати від УКРОПу Волинської обласної ради Олександр Зінчук та Луцької міської ради Юрій Безпятко зустрілися із жителям 40-го кварталу Луцька. Мешканці зізнаються, що такі зустрічі із депутатами, давно стали традиційними.

Читайте також: Лучан запрошують фарбувати місток у центральному парку

Про це повідомляє "УКРОП Волинь".

Юрій Безпятко, зазначив, що лише за умови постійної комунікації із мешканцями свого округу можна досягнути результатів, змінити життя людей на краще. 

"Ми часто зустрічаємося із жителями району, обговорюємо важливі питання, спільно шукаємо шляхи розв’язання проблем кварталу. За останні кілька років вдалося реалізувати чимало задумів та ідей завдяки ініціативності громади. Зокрема, відремонтувати частину прибудинкових територій, встановити дитячі та спортивні майданчики, розчистити парк на розі вулиць Конякіна-Гордіюк, який тепер перетворився на улюблене місце відпочинку жителів мікрорайону. Звісно, усе це,здавалося б, дрібні справи і роботи ще дуже багато, але для людей, які тут мешкають це важливо, а значить працюю не дарма", – зазначає Юрій Безпятко. 

Читайте також: У луцькому парку старі атракціони працюватимуть до листопада

Задоволені співпрацею із депутатом і місцеві жителі, адже один із найзанедбаніших кварталів міста нарешті почав змінюватися.

"Люди знають, що коли виникає якесь питання можна звернутися до депутатів округу. Вони нам не чужі, а наші проблеми їм не байдужі. Юрій Безпятко завжди відгукується на прохання про допомогу. От нещодавно ми попросили привезти землі, і вже невдовзі отримали дві машини чорнозему – людям важливо знати, що тебе почують і допоможуть", – каже місцева жителька Валентина Дячук.

Метою крайньої зустрічі із депутатами стало виділення одноразової матеріальної допомоги людям, які потрапили у скрутні життєві обставини. 

"Надзвичайно сумно, що люди в нашій країні завершивши свій професійний шлях перетворюються на жебраків, адже мізерного пенсійного забезпечення не вистачає навіть на найнеобхідніше. Натомість, вартість комунальних послуг, продуктів, ліків безупинно зростає. Ось і виходить, що соціально незахищене населення не може придбати навіть препаратів для лікування. Саме тому я вирішив виділити із депутатського фонду кошти на надання одноразової матеріальної допомоги людям, що потрапили у скрутну життєву ситуацію. Те, що сьогодні ми зібрали понад 30 заяв про допомогу переконливо свідчить про порушення соціальних стандартів та зубожіння більшості населення", – зазначив Олександр Зінчук.

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter