Кошти за роботу агітаторами та волонтерами. У селищі Олика чоловік роздавав гроші місцевим мешканцям. За словами людей вони отримали заробітну плату від кандидата у президенти України Петра Олексійовича Порошенка. 

Читайте також: На Волині представник Порошенка роздавав людям гроші прямо в сільраді

Обідня пора. Селище Олика Ківерцівського району. Біля будинку культури збираються місцеві мешканці. Хто пішки, хто велосипедом, а хто автівкою. У середині будівлі люди переважно похилого віку. Уся увага прикута до дверей в актову залу. Люди виходять і тримають у руках гроші. Усі вони сюди прийшли отримати кошти за виконану роботу. Як пояснили жіночки, за роботу агітаторами та волонтерами від одного із кандидатів у президенти. Від Петра Олексійовича Порошенка.

Ви тільки вдумайтесь, гроші за роботу волонтером чи агітатором він нинішнього гаранта держави. В самій актовій залі сидить чоловік із грошима та списками людей. Однак, усе явно пішло не за планом посередника гаранта. У приміщені з'явилися активісти із спілки воїнів АТО. Чоловіки почали фільмувати усе на телефони та запитувати, що тут відбувається. Люди неохоче відповідали на запитання активістів.

Читайте також: "У Вас Путін відклеївся": мережа вибухнула реакцією та фотожабами на оновлений білборд Порошенка

Чоловік із грошима побачивши, що його знімають почав тікати, однак активісти перепинили його та почали запитувати звідки він? Що тут робить? Та що за гроші роздає? Однак, у відповідь один із активістів отримав удар в обличчя.

Що тут робить та що за гроші і звідки вони? Невідомий чоловік не відповів і журналістам. Надягнув капюшон та нервово ходив по залу.

Далі прибули поліцейські, яких викликали активісти. На запитання правоохоронців звідки він та як його звати упевнено відповів: "З Луцька".

Чоловік назвався Володимиром Курасовим. Однак, це не він, а учасник одного із пісенних телешоу. Напевно палкий шанувальник. Коли прибула слідчо-оперативна група, незнайомець почав помітно нервувати. Навіть не міг нормально у руках тримати пляшку із водою. Чому ж так нервувати, якщо ти нічого не зробив?

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook